Toptienplaats voor Eva Lechner in WB Bern

Toptienplaats voor Eva Lechner in WB Bern
21-10-2018

Eva Lechner sloot haar 'dubbel' weekend af met een goed gevoel. In de wereldbekermanche in het Zwitserse Bern finishte Eva als 9de. Bij de elite heren moest Michael Boros vrede nemen met een wat magere 23ste plaats.

"Het was echt mijn dag niet", zuchtte Boros na afloop van de wedstrijd in Bern. "Na de zware verplaatsing vanuit Boom voelde ik me echt niet goed. Bovendien was ook het parcours in Bern me niet op het lijf geschreven. Ik weet dat dat geen excuus is, maar het is wat het is. Ik heb gewoon van start tot finish afgezien en moest vrede nemen met een 23ste plaats." Sieben Wouters -eerstejaars elite- werd als 27ste afgevlagd.

Dan verging het Eva Lechner bij de dames een stuk beter. Eva nam een prima start en kon haar positie in de top tien de hele wedstrijd handhaven. Een podiumplaats zat er niet in, maar met haar 9de plaats kon onze Italiaanse kampioen wel leven.

"Ik voelde me in elk geval beter dan gisteren in Boom, waar ik met vermoeidheid kampte. Maar vandaag had ik dus wel kracht in de benen. Jammer dat ik in de wedstrijd een paar tactische foutjes maakte, maar die negende plaats geeft me veel vertrouwen richting de komende weken."


Foto: ©Photopress.bepartners
Creafin

Tuvsud

Gent Motors

Vastgoedservice

Zannata

Up

Deba

Jako

Kärcher

Roval

SH+

Sram

Sr Manolo

Tacx

Cema