Superprestige: Ereplaatsen in Boom

Superprestige: Ereplaatsen in Boom
21-10-2018

Geert Hoeke en Eva Lechner finishten mooi in de top tien bij de dames. Michael Boros (13de) en Sieben Wouters (20ste) waren onze vertegenwoordigers bij de heren elite.

Geerte Hoeke nam in de dameswedstrijd een furieuze start en reed in de aanvangskilometer even aan de leiding en een tijdlang in tweede positie. "Naarmate de wedstrijd vorderde, moest ik wel iets toegeven op de dames die voor de overwinning reden. Ik mocht mij uiteindelijk opladen voor een duel met Elle Anderson voor plaats zeven. Toen ze in de slotronde een foutje maakte, trok ik vol door. Die kleine voorsprong kon ik behouden. Ik ben zeker tevreden met dat resultaat." Eva Lechner werd negende.

Bij de elite heren en beloften was Michael Boros onze beste renner met een 13de plaats. "Ik startte prima, maar na enkele tientallen meters schoot ik uit mij klikpedaal verloor een pak terrein. Zo was ik opnieuw op achtervolgen aangewezen. Het was echt een razendsnelle wedstrijd, maar mijn gevoel was zeker niet slecht."

Ook Sieben Wouters -eerstejaars elite- deed het niet onaardig en finishte als 20ste. Sieben, Michael en Eva zijn vandaag van de partij in het Zwitserse Bern voor de derde manche van de Wereldbeker.

Foto: ©Phtotopress.bepartners
Creafin

Tuvsud

Gent Motors

Vastgoedservice

Zannata

Up

Deba

Jako

Kärcher

Roval

SH+

Sram

Sr Manolo

Tacx

Cema